Zaposlenih

1205

100%
Št. zaposlenih
 

206

17 %
Št. inženirjev

Kontaktni podatki

Kandijska cesta 60
8000 Novo mesto
  
+386 7 39 18 100
tpv@tpv.si
www.tpv.si
Skupina TPV

Logotip

logotip podjetja

RegijaJugovzhodna Slovenija

razvitovsloveniji

Predstavitev podjetja

Skupina TPV

Skupina TPV je eden vodilnih razvojnih dobaviteljev, delujoč na globalnem trgu avtomobilske industrije. Osrednjo dejavnost, katere nosilec je družba TPV d.o.o. s hčerinsko družbo TPV Šumadijo v Srbiji, predstavlja razvoj in proizvodnja različnih sestavnih delov za avtomobilsko industrijo, kot so
- sklopi karoserije ter podvozja,
- komponente in elementi avtomobilskih sedežev ter
- tesnila motorjev.

Ob tem razvijajo in ponujajo tudi celovite rešitve za potrebe upravljana proizvodne logistike, kjer so avtomatsko vodena vozila (lastni razvoj) eden ključnih produktov.

So globalno prepoznaven razvojni in predrazvojni dobavitelj v avtomobilski industriji. Razvojnim kompetencam družbe TPV zaupajo najzahtevnejši proizvajalci vozil za najprestižnejše blagovne znamke kot so BMW, Mercedez Benz, Rolls Royce, Jaguar, Renault, Volvo idr. Zanje razvijajo produkte, ki pomembno vplivajo na vozno dinamiko, varnost, ekološkost in udobje pri vožnji.

Skupino TPV poleg omenjenih podjetij sestavljajo tudi TPV Prikolice d.o.o. z razvojem in proizvodnjo lahkih tovornih prikolic v kapitalskem sodelovanju z nemškim partnerjem Bockmann in TPV Avto d.o.o. s programom prodaje novih in rabljenih vozil ter programom celovitih storitev za uporabnike vozil.

TPV je tudi eden od družbenikov v razvojnem podjetju SiEVA, v sklopu katerega razvija tehnološke kompetence in sodeluje na raziskovalnih projektih.

Prisotni so na petih lokacijah v Sloveniji – Novo mesto, Brežice, Suhor, Velika Loka in Ptuj - in eni v srbskem Kragujevcu.

Vrednote

Vizija :    Povezujemo inovativne rešitve. 


Temeljne vrednote : poštenost, celovita kakovost, učinkovitost, inovativnost, trajnostni razvoj


Priložnosti

Študentom nudimo štipendije in omogočamo opravljanje strokovne prakse, pripravo diplomskih in magistrskih nalog ipd. Vsakemu študentu je dodeljen mentor, ki skrbi za njegov razvoj. 

Oglas podjetja

oglas podjetja

Klasifikacija dejavnosti

- C25  Proizvodnja kovinskih izdelkov, razen strojev in naprav - C29  Proizvodnja motornih vozil, prikolic in polprikolic - G45  Trgovina z motornimi vozili in popravila motornih vozil


Ključne besede

avtomobilska industrija lightweigt prikolice razvoj razvojni dobavitelj

Projektu nas je pridruženih že preko 40+ podjetij


V projekt se postopoma vključujejo nova podjetja, ki s tem širijo mozaik pregleda slovenskega gospodarstva.

Pridružite se še vi!

Kontaktirajte nas

Dosegljivi smo vsak dan med 08:00 - 11:00

Zveza strojnih inženirjev Slovenije
Karlovška cesta 3
1000 Ljubljana
T:+386 1 425 47 57

ZSIS združuje pod svoje okrilje 15 članic in je nosilka projekta "Razvito v Sloveniji" Zveza poleg sodeluje z izobraževalnimi, razvojnimi in raziskovalnimi organizacijami, z zbornicami in drugimi organizacijami in institucijami. Vizija Zveze je postati in obdržati prepoznavno vlogo stroke, prakse in znanosti na področju strojništva...

Pošljite nam epošto

ali nam sledite na naših sorodnih povezavah

© 2017 ZSIS
Zveza strojnih inženirjev Slovenije | Razvito v Sloveniji | Created in Slovenia.